Rezultatele cautarii tale

Termeni si conditii

Va rugam sa cititi cu atentie!

PREVEDERI GENERALE

OBLIGATII

Persoanele care publica anunturi pe acest site trebuie sa se asigure ca anunturile lor nu sunt in dezacord cu legislatia in vigoare, nu contin informatii, cuvinte obscene sau orice alte expresii care ar putea deranja pe alti utilizatori ai site-ului.
Persoanele care publica anunturi pe acest site sunt pe deplin responsabile in ceea ce priveste continutul si efectele anunturilor publicate.
Persoanele care publica anunturi pe acest site sunt obligate sa declare date de contact valabile/reale (cum ar fi numere de telefon si/sau adresa de e-mail) pentru a putea fi contactate in legatura cu anunturile publicate. Aceste date de contact sunt furnizate in mod voluntar de catre persoanele care publica anunturi si devin publice pe site, astfel putand fi aflate de orice vizitator al site-ului.

RESPONSABILITATI

Fiecare utilizator al acestui site, indiferent de statutul sau (persoana fizica sau juridica), este in deplina parte raspunzator pentru textele si/sau imaginile, publicate.
Nu ne asumam nici o responsabilitate in ceea ce priveste utilizarea de catre dvs a site-ului.

RECLAMATII

Pentru rezolvarea eventualelor reclamatii va rugam folositi formularul de contact. Rezolvarea acestora se va face pe cat posibil pe cale amiabila.
Daca vedeti pe site anunturi care nu sunt conforme cu regulile de adaugare sau cu acesti termeni si conditii, le puteti semnala administratorului site-ului prin folosirea formularului de contact. Vom verifica anunturile semnalate, insa stergerea acestor anunturi este la discretia noastra si a utilizatorului care le-a postat.

ACORD

Termenii si conditile acestui site pot fi modificate la anumite intervale de timp fara nici o notificare catre dumneavoastra, de aceea este necesar sa verificati cu regularitate aceasta pagina si sa va asigurati ca sunteti pe deplin de acord cu termenii si conditiile acestui site.
In cazul in care un paragraf al acestor termeni si conditii este declarat invalid, restul termenilor si conditiilor raman valide.
Prin utilizarea site-ului va declarati acordul dumneavoastra deplin cu termenii si conditiile de mai sus.In cazul in care nu acceptati sau nu sunteti in intregime de acord cu acesti termeni si conditii va rugam sa NU FOLOSITI in nici un fel servicile si continutul acestui site.
In cazul nerespectarii termenilor si conditiilor de utilizare, administratorul site-ului isi rezerva dreptul de a sterge orice anunt si orice cont de utilizator fara anuntarea in prealabil a utilizatorului.
Va rugam sa cititi de asemenea si Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. pe care o gasiti la adresa www.legislatie.resurse-pentru-democratie.org

Va dorim succes,
Casa Ta Gorj

 • Cautare avansata

  € 0 si € 1,500,000

  Mai Multe Criterii
 • Contacteaza-ne

  Bld. Ecaterina Teodoroiu, Nr. 2C, Et. 2 (Cladirea Federal COOP, fosta Str. Confederatiei, Nr.1) Targu Jiu, Gorj

  +4 0253 216900

  +4 0353 401999

  casatagorj@gmail.com

 • Reseteaza parola